Ingredients:
- 200 g de Mascarpone
- 100 g de gorgonzola
- Julivert picat
- 35-50 tartaletes de pasta brisa
- Sal i pebre
Per a decorar:
- Nous partides per la meitat
- Festucs
Elaboració:
1.En un bol, barregeu el mascarpone i el gorgonzola, afegiu el julivert i salpebreu.
2. A l'hora de servir, col·loqueu cullerades de la barreja amb una màniga pastissera amb "boqueta" d'estrella i ompliu les tartletes. Decoreu cada tartaleta amb una nou i un festuc.
FONT: La cuchara de plata. Editorial: Phaidon
2 comentaris:
Hola,
quin plat tan apetitós. Les tarteletes les compres fetes? M'agradaria fer-lo aviat
:-D
Eva
Hola Eva!
Si les compro fetes, al Mercadona i estan prou bones i no surten trencades
Gràcies
Ester
Publica un comentari a l'entrada