dimarts, 1 de gener de 2008

Amanida d'escarola i endívies


Ingredients:

- 1 escarola neta, escorreguda i trossejada
- 2 endívies netes, escorregudes i trossejades
- 1 llimona (el suc)
- 2 pomes pelades i sense llavors tallades a làmines i regades amb el suc de la llimona perquè no s'ennengreixin
- 100 g de nous pelades
- 100 g de cansalada fumada, sense cotna i tallada petita, rossejada en una paella amb unes gotes d'oli.
Per a la salsa mimosa:
- 1 ou dur pelat i ratllat
- 16 cullerades d'oli d'oliva
- 4 cullerades de vinagre de xerès
- 1 culleradeta de mostassa (facultatiu)
- Sal i pebre mòlt

Elaboració:
1.En un bol gros, shi barregen tots els ingredients
2. S'acompanya de la salsa mimosa: per a fer-la es barregen tots els ingredients de la salsa
Nota: M'he oblidat de posar les nous
FONT: Cuina de mercat. Assumpta Miralpeix