Ingredients:
- 4 cuixes de pollastre
- 2 taronges
- 100 ml de salsa de soja
- 2 cullerades de melmelada de taronja amarga
- 1 gra d'all (opcional)
- 2 cullerades de sucre
- Sal i pebre
Procediment:
1. Traieu la pell de les cuixes
2. Peleu l'all i piqueu-lo ben menut
3. Espremeu el suc de les taronges i barregeu-lo amb la melmelada, l'all picat, el sucre i la salsa de soja.
4. Salpebreu el pollastre i submergiu-lo en l'adob que heu preparat durant 30 minuts o 1 hora.
5. Escalfeu el forn a 180ºC (amb l'escalfor de dalt i de baix).
6. Amb una safata que pugui anar al forn, coeu el pollastre, juntament amb la marinada, durant uns 25 minuts aproximadament, fins que sigui cuit i daurat.
FONT: La cuina salvavides. Autora: Mireia Carbó
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada