Aquí us presento els aperitius que vaig preparar pel dia de Reis
Ingredients:
- 4 anxoves en sal, netes i a filets
- 4 llesques de pa, sense la cotna
- 8 boles de mozzarella de búfala, partides per la meitat
- 2 tomàquets a tires
- Julivert picat
Elaboració:
1. Preescalfeu el forn a 220 ºC.
2. Talleu les llesques de pa i col·loqueu-hi a sobre una bola de mozzarella partida per la meitat i un filet d'anxova. Disposeu les tires de tomàquet al voltant.
3. Poseu els canapés a la safata del forn i coeu-los uns minuts fins que el formatge es fongui.
4. Repartiu el julivert per sobre i serviu
D'aquests no hi fotos.
FONT: La cuchara de plata. Editorial Phaidon
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Quina feinada preparar tots aquests aperitius! Tots tenen una pinta boníssima!
M'encanten els àpats a base de petits plats... Així hi ha més varietat per provar :)
Bon any nou!
Publica un comentari a l'entrada