dimecres, 2 de gener de 2008

Amanida de canonges amb pera i formatge blau a la vinagreta de mel


Ingredients:

- 200 g de canonges

- 2 peres

- 2 kiwis

- 12 tomàquets cirerols

- 100 g de formatge blau

- 1 llimona

- 50 g de nous pelades

Per a la vinagreta:

- 150 ml d'oli d'oliva

- 50 ml de vinagre balsàmic de Mòdena

- 2 cullerades de mel

- 1 culleradeta de mostassa

- 1 pessic de sal

Elaboració

1. Renteu i eixugueu els canonges

2. Renteu i talleu els tomàquets per la meitat

3. peleu els kiwis i talleu-los a rodanxes

4. Peleu les peres, talleu-les a bastonets i ruixeu-les amb el suc de la llimona.

5. Munteu les amanides als plats amb els canonges al centre, i els tomàquets al voltant del kiwi; al damunt, els bastonets de pera, una mica de formatge blau esmicolat i unes nous trossejades.

Preparació de la vinagreta:

6. Per a la vinagreta de mel, barregeu dins un recipient tots els ingredients de la vinagreta i remeneu-ho enèrgicament, fins que quedi una barreja ben homogènia.

FONT: La cuina que dóna joc. Autora: Mireia Carbó

1 comentari:

Rosa ha dit...

Tiene que estar muy rica con esos ingredientes.
Un saludo