Ingredients:
- 200 g de canonges
- 2 peres
- 2 kiwis
- 12 tomàquets cirerols
- 100 g de formatge blau
- 1 llimona
- 50 g de nous pelades
Per a la vinagreta:
- 150 ml d'oli d'oliva
- 50 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
- 2 cullerades de mel
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 pessic de sal
Elaboració
1. Renteu i eixugueu els canonges
2. Renteu i talleu els tomàquets per la meitat
3. peleu els kiwis i talleu-los a rodanxes
4. Peleu les peres, talleu-les a bastonets i ruixeu-les amb el suc de la llimona.
5. Munteu les amanides als plats amb els canonges al centre, i els tomàquets al voltant del kiwi; al damunt, els bastonets de pera, una mica de formatge blau esmicolat i unes nous trossejades.
Preparació de la vinagreta:
6. Per a la vinagreta de mel, barregeu dins un recipient tots els ingredients de la vinagreta i remeneu-ho enèrgicament, fins que quedi una barreja ben homogènia.
FONT: La cuina que dóna joc. Autora: Mireia Carbó
1 comentari:
Tiene que estar muy rica con esos ingredientes.
Un saludo
Publica un comentari a l'entrada