Truiteta de plàtan amb gelat de vainilla i salsa de xocolata
INGREDIENTS
Per a les truitetes:
- 100 ml de llet
- 125 g de plàtan (pesat sense pell)
- 1 ou
- 3 cullerades de sucre
- 50 g de farina de blat de moro (Maizena)
- Mantega o oli de gira-sol
Per a la salsa de xocolata:
- 100 g de xocolata al 70% de cacau
- 150 ml d'aigua (o llet)
4Boles de gelat de vainilla
ELABORACIÓ
1. Mesureu i peseu tots els ingredients de les truitetes. Tritureu-los dins el vas de la batedora elèctrica fins que aconseguiu una pasta ben fina i homogènia. Deixeu-la reposar 5 minuts.
2. Escalfeu una paella petita, si pot ser antiadherent, pintada amb oli de gira-sol o mantega, a foc suau. Afegiu-hi mig cullerot de la pasta, cobrint-ne tota la base, com si féssiu creps, però el doble de gruixudes. Coueu-les lleugerament per les dues cares.
3. Prepareu la salsa de xocolata fonent la xocolata amb la llet o l'aigua.
3. Serviu sobre cada truiteta de plàtan, freda o calenta, una bola de gelat i banyeu-ho tot plegat amb salsa de xocolata calenta.
FONT: La cuina que no amoïna. Autora: Mireia Carbó
3 comentaris:
quina bona idea! Una mena de crep amb plàtan a la mateixa massa! Nyam!
Jo també tinc aquest llibre i no he fet mai aquesta recepta! Me n'ha fet venir ganes :)
Gràcies Gemma i Sílvia pels vostres comentaris, espero que probeu la recepta i tingueu èxit
Ester
Publica un comentari a l'entrada