diumenge, 8 de juliol del 2007

Crema d'alvocat i peres amb pernil


Crema d'alvocat i peres amb pernil

Aquest cop tampoc hi ha foto pròpia, però he fet el plat i ens ha agradat força.


Ingredients (pera 4 persones):

- 2 alvocats

- 2 peres

- 1 llimona

- 1 iogurt natural

- 1/2 de brou de pernil

- 50 g de pernil serrà

- Oli d'oliva

- Sal

- Pebre

Elaboració:

1. Pelar els alvocats, partir-los per la meitat, retirar l'os i tallar la polpa a trossos. Ruixar-los amb el suc de la llimona perquè no s'enfosqueixin i reservar en un recipient tapats amb film transparent.

2. Pelar les peres, partir-les per la meitat, treure'ls el cor amb les llavors i tallar-les a trossos. Barrejar-les amb les alvocats.

3. Afegir-hi el iogurt, el brou de pernil i un rajolí d'oli d'oliva i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una crema homogènia.

4. Afegir-hi sal i pebre al gust. Deixar al frigorífic fins el moment de servir.

5. Servir la crema en bols individuals o plast sopers i col·locar al damunt una mica de pernil tallat a tiretes.

FONT: Especial Cocina Lecturas Verano. Núm 51. Any 2007


3 comentaris:

Gemma ha dit...

M'encanta aquesta recepta! La trobo genial per prendre fresqueta ara a l'estiu i se surt de la típica sopa de meló amb pernil... Me l'apunto!

Ester ha dit...

Espero que si t'animes a provar-la t'agradi tan o m´´es que a nosaltres
Ester

Anònim ha dit...

Jo sóc part d'aquest nosaltres i certifico que és una idea genial i que està boníiiissim.