Crema d'alvocat i peres amb pernil
Aquest cop tampoc hi ha foto pròpia, però he fet el plat i ens ha agradat força.
Ingredients (pera 4 persones):
- 2 alvocats
- 2 peres
- 1 llimona
- 1 iogurt natural
- 1/2 de brou de pernil
- 50 g de pernil serrà
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració:
1. Pelar els alvocats, partir-los per la meitat, retirar l'os i tallar la polpa a trossos. Ruixar-los amb el suc de la llimona perquè no s'enfosqueixin i reservar en un recipient tapats amb film transparent.
2. Pelar les peres, partir-les per la meitat, treure'ls el cor amb les llavors i tallar-les a trossos. Barrejar-les amb les alvocats.
3. Afegir-hi el iogurt, el brou de pernil i un rajolí d'oli d'oliva i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una crema homogènia.
4. Afegir-hi sal i pebre al gust. Deixar al frigorífic fins el moment de servir.
5. Servir la crema en bols individuals o plast sopers i col·locar al damunt una mica de pernil tallat a tiretes.
FONT: Especial Cocina Lecturas Verano. Núm 51. Any 2007
3 comentaris:
M'encanta aquesta recepta! La trobo genial per prendre fresqueta ara a l'estiu i se surt de la típica sopa de meló amb pernil... Me l'apunto!
Espero que si t'animes a provar-la t'agradi tan o m´´es que a nosaltres
Ester
Jo sóc part d'aquest nosaltres i certifico que és una idea genial i que està boníiiissim.
Publica un comentari a l'entrada