Ingredients:
- 350 g de farina
- 200 g de mantega
- 75 g de sucre
- Un ou batut
- Una culleradeta d'essència de vainilla
- 300 g de sucre glaç, tamissat
- Colorants alimentaris de diferents colors
- 100 de xocolata
- 350 g de farina
- 200 g de mantega
- 75 g de sucre
- Un ou batut
- Una culleradeta d'essència de vainilla
- 300 g de sucre glaç, tamissat
- Colorants alimentaris de diferents colors
- 100 de xocolata
ELABORACIÓ
1. Prescalfeu el forn a 190 graus
2. Passeu la farina pel sedàs i treballeu-la amb 175 g de mantega amb la punta dels dits. Afegiu el sucre, l'ou batut i la vainilla. Treballeu fins obtenir una massa homogènia.
3. Exteneu la massa sobre d'una superfície enfarinada fins que aconseguiu un gruix de 0,5 cm i retalleu-la amb diferents talla pastes, donant a les galetes formes divertides.
4. Col·loqueu les galetes en una plata d'anar al forn i coueu-les durant uns 20 minuts, fins que comencin a torrar-se per sota. Deixeu-les refredar en una reixeta.
5. En un bol barregeu el sucre glaç amb una mica d'aigua fins que es formi una pasta espessa.
6. Feu diferents parts, tantes com colors volgueu fer servirbarregeu les difrents masses amb els colorants, i cobriu les galetes.
7. Sequeu les galetes sobre de paper parafinat.
8. Foneu la xocolata amb els 25 g de mantega i acabeu de guarnir les galetes.
Font: Col·leccionable Dulces postres. Editorial Orbis Fabbri
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada