Als fussilli m'agrada dir-los cargols, ho vaig aprendre d'una veïna meva que va viure molts anys a Itàlia.
Els nens i a les nenes els agrada molt.Ingredients:
- 250 g de cargols o fussilli
- 2 botifarres o 250 g de carn picada
- Una mica de paté de fetge de porc
- 500 ml de beixamel lleugera
- 1 ceba
- Mantega
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
Elaboració:
1. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb una mica d'oli, quan estigui rossa, afegiu la botifarra esmicolada i deixeu que es cogui.
2. Un cop cuita la carn, si us agrada ben fina, podeu passar-la per la picadora i afegiu una mica de paté (queda més gustós)
3. Coeu la pasta amb abundant aigua i sal i un cop cuita escorregue-la i barregeu-la amb la carn.
4. Unteu amb mantega una plata d'anar al forn, col·loqueu-hi la pasta i cobriu amb la beixamel
5. Acabeu el plat cobrint la pasta amb formatge ratllat i una mica de mantega
6. Gratineu al forn fins que estigui daurat per sobre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada