dimarts, 7 d’agost del 2007

"Cargols" gratinats



Als fussilli m'agrada dir-los cargols, ho vaig aprendre d'una veïna meva que va viure molts anys a Itàlia.
Els nens i a les nenes els agrada molt.

Ingredients:

- 250 g de cargols o fussilli

- 2 botifarres o 250 g de carn picada

- Una mica de paté de fetge de porc

- 500 ml de beixamel lleugera

- 1 ceba

- Mantega

- Formatge ratllat

- Oli

- Sal

Elaboració:

1. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb una mica d'oli, quan estigui rossa, afegiu la botifarra esmicolada i deixeu que es cogui.

2. Un cop cuita la carn, si us agrada ben fina, podeu passar-la per la picadora i afegiu una mica de paté (queda més gustós)

3. Coeu la pasta amb abundant aigua i sal i un cop cuita escorregue-la i barregeu-la amb la carn.

4. Unteu amb mantega una plata d'anar al forn, col·loqueu-hi la pasta i cobriu amb la beixamel

5. Acabeu el plat cobrint la pasta amb formatge ratllat i una mica de mantega

6. Gratineu al forn fins que estigui daurat per sobre