Ingredients:
- 4 pits de pollastre. o 2 si són molt grans
- Formatge ratllat, tipus Emmental
- 1 cullerada d'orenga sec
- El suc de mitja llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Pa ratllat
- Sal
- Oli per fregir
Elaboració:
1. Tallem els pits en forma de bastons. els salem, afegim l'orenga i el formatge.
2. En un plat fons posem el suc de llimona i l'oli d'oliva i posem a marinar el pollastre durant una hora.
3. Arrebossem el pollastre amb pa ratllat i el fregim amb força oli.
4. Podem acompanyar amb una amanida.
Font: ¿Qué comemos hoy?. Autors: Quim Marqués i Dra. Montse Folch
Font: ¿Qué comemos hoy?. Autors: Quim Marqués i Dra. Montse Folch
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada