dimarts, 7 d’agost del 2007

Rotllets de llenguado i llagostins

Aquest cop no hi ha foto, però els he fet i els he trobat boníssims
Ingredients:
- 80 g de mantega
- 8 llagostins grans, pelats i sense el fil intestinal
- 8 filets de llenguado, sense la pell
- 4 cullerades de vi blanc sec
- Cibolet picat
- 100 ml de nata espesa
- El suc de mitja llimona
- Sal i pebre
Elaboració:
1. Foneu 25 g de mantega en una paella i fregiu els llagostins 2 minuts; condimenteu amb sal i pebre i enretireu-los del foc.
2. Quan s'hagin refredat una mica, col·loqueu un llagostí sobre cada filet de peix. Enrotlleu el llenguado al voltant del llagostí i fixeu el rotllets amb un escuradents.
3. Foneu la resta de la mantega i fregiu els llagostins fins que es daurin uniformement. Saleu-los una mica.
4. Aboqueu el vi a la paella i coeu fins que s'evapori.
5. En un bol, barregeu el cibolet, la nata i el suc de llimona.
6. Disposeu els rotllets en una font i aboqueu-hi la salsa per sobre.
7. Podeu acompanyar amb unes patates bullides i saltades amb mantega.
Font: La cuchara de plata. Diferents autors. Editorial Phaidon. El llibre de cuina italià més venut en els darrers 50 anys