diumenge, 2 de desembre del 2007

Pastís de poma


De pastissos de poma n'hi ha molts, però a mi m'agrada aquest. Ja fa temps que no el feia, havia perdut la recepta, però l'altre dia la vaig trobar a la xarxa i em vaig animar a fer-la.

Ingredients:

- 6 pomes (jo n'hi he posat 4)

- 1 got de farina

- 1 got de sucre

- 1 sobre de llevat

- 3 ous (jo n'hi he posat 4)

- Un got de llet

- Mantega


Elaboració:

1. Barregem la farina, el sucre i el llevat

2. Batem els ous i els barregem amb la llet

3. Pelem les pomes, els hi treiem el cor i les tallem a làmines

4. Untem una plata amb mantega i disposem, de manera alternada, capes de poma i capes de barreja de farina, sucre i llevat.

5. Aboquem la barreja d'ous i llet per sobre.

6. Coem al forn, a temperatura alta, entre 40-50 minuts

FONT: Web cientosderecetas.com

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Quina pinta! Les coques de poma m'encanten, sobretot si son tradicionals com aquesta...

Camil Ros ha dit...

en el meu bloc he creat un espai que es diu: dels blocs als fogons .cat
en el qual hi ha el vostre bloc, entre tots aquells escrits en català que m’agrada visitar.

Mallerenga ha dit...

Ester, el vaig fer ahir, aquest pastís, perquè se m'estaven fent malbé unes pomes. Vaig estar buscant receptes i em vaig decidir per aquesta. S'assembla molt a un que havia fet algun cop amb ma mare, però ho barrejàvem tot i ho abocàvem per sobre la poma; quedava boníssim. Aquest també m'ha quedat "estupendo". Gràcies.