INGREDIENTS
- 1 lamina de pasta de full fresca o congelada
- 1 bossa d'espinacs frescos
- 3 tomàquets d'amanida vermells
- 200 g de formatge tendre de cabra
- oli d'oliva
- panses (jo no n'hi he posat)
- pinyons
- orenga
- sal
- pebre
PROCEDIMENT
1. Escalfeu el forn a 200°C (amb l'escalfor de dalt i de baix).
2. Poseu un raig d'oli d'oliva en una paella i, quan sigui calent, saltegeu-hi els espinacs amb una mica de sal i pebre a foc mitjà, durant un parell de minuts, tot remenant.
3. Quan els espinacs estiguin cuits, afegiu-hi un grapat de panses i pinyons. Reserveu-ho.
4. Folreu un motlle per a pastissos amb la pasta de full o bé doneu- li a la pasta fullada la forma que volgueu. Amb l'ajut d'una forquilla, punxeu la base.
5. Feu coure la pasta de full al forn, ja calent, uns 10 minuts.
6. Passat aquest temps, retireu-la del forn per cobrir-la amb els espinacs reservats.
7. Col·loqueu damunt dels espinacs, els tomàquets nets i tallats a rodanxes, el formatge esmicolat, una mica d'orenga, un raig d'oli i sal.
8. Acabeu-ho de coure al forn fins que el formatge estigui fos
9. Serviu el pastís acabat de fer.
FONT: La cuina que no amoïna. Autora: Mireia Carbó
2 comentaris:
Quina bona pinta! Tinc el llibre però no m'he fixat en aquesta recepta!
En realitat l'original diu pastís de porros, però jo l'he fet d'espinacs
Una salutació
Publica un comentari a l'entrada