Aquests dies no tinc gaire temps per cuinar, m'he decidit per penjar una recepta que he fet més d'un cop i amb la que he tingut molt d'èxit.
Pollastre amb paté en pasta de full
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 2 pits de pollastre desossats
- 2 llaunes de paté de foie
- 1 ceba petita.
- 2 ous
- 1 rajolí de brandi
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- Un pessic de nou moscada.
- Sal i pebre
PROCEDIMENT
1. Pelar la ceba, picar-la i sofregir-la en una paella amb l’oli durnat 3-4 minuts.
2. Picar el pollastre amb la picadora elèctrica, introduir-lo en un bol i afegir-hi la ceba, el brandi, la sal, el pebre i la nou moscada.
Afegir l'ou batut per lligar-ho i deixar reposar uns minuts
3. Estendre la làmina de pasta de full sobre una placa de forn coberta amb paper sulfuritzat i col·locar-hi a sobre el pollastre, en una línia. Distribuir-hi a sobre el paté, enrotllar la massa sobre sí mateixa i tancar les puntes per què el farcit no s’escapi. Marcar rombes sobre la superfície de la massa i pintar-la amb un ou batut.
4. Coure la preparació al forn, preescalfat a 180°C
3. Estendre la làmina de pasta de full sobre una placa de forn coberta amb paper sulfuritzat i col·locar-hi a sobre el pollastre, en una línia. Distribuir-hi a sobre el paté, enrotllar la massa sobre sí mateixa i tancar les puntes per què el farcit no s’escapi. Marcar rombes sobre la superfície de la massa i pintar-la amb un ou batut.
4. Coure la preparació al forn, preescalfat a 180°C
Font: Cocina fácil Núm. 44
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada