diumenge, 24 de juny de 2007

Pollastre amb paté en pasta de full


Aquests dies no tinc gaire temps per cuinar, m'he decidit per penjar una recepta que he fet més d'un cop i amb la que he tingut molt d'èxit.

Pollastre amb paté en pasta de full


Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 2 pits de pollastre desossats
- 2 llaunes de paté de foie
- 1 ce­ba petita.
- 2 ous
- 1 rajolí de brandi
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- Un pessic de nou mos­cada.
- Sal i pebre

PROCEDIMENT
1. Pelar la ceba, picar-la i sofregir-la en una paella amb l’oli durnat 3-4 mi­nuts.
2. Picar el pollastre amb la pi­cadora elèctrica, introduir-lo en un bol i afegir-hi la ceba, el brandi, la sal, el pebre i la nou moscada.
Afegir l'ou batut per lligar-ho i deixar reposar uns minuts
3. Estendre la làmina de pasta de full sobre una placa de forn coberta amb paper sulfuritzat i col·lo­car-hi a sobre el pollastre, en una lí­nia. Distribuir-hi a sobre el paté, enrotllar la massa sobre sí mateixa i tancar les puntes per què el farcit no s’escapi. Marcar rombes sobre la superfície de la massa i pintar-la amb un ou batut.
4. Coure la preparació al forn, preescalfat a 180°C
Font: Cocina fácil Núm. 44