dimarts, 21 d’agost del 2007

Magdalenes de dos colors


Ingredients:

-150 g de farina

- 50 g de cacau en pols

- 200 g de sucre

- 200 g de mantega

- 2 cullerades de llevat en pols

- 4 ous

Elaboració:

1. Barreja per una banda el cacau amb 50 g de farina i una cullerada de llevat. i per una altra banda, la resta de la farina (100 g) amb l'altra cullerada de llevat.

2. En un bol barreja la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre. Bat amb el batedor de varetes; quan quedi com una crema lleugera afegeix el ous un a un mentre segueixes batent amb la batedora. Separa aquesta massa en dos. A una hi afegeixes la farina amb llevat; i a l'altra, el cacau, la farina i el llevat. Barreja cadascuna de les masses fins que tots els ingredients quedin ben incorporats

3. Col·loca els motlles de magdalena a la plata del forn. Aboca en cadascun una mica de la barreja de xocolata i una altra mica de la barreja sense xocolata.

4. Cou al forn a 195 graus, al voltant de 13-15 minuts.

FONT: Las Tentaciones de Eva. Porgrama de Eva Arguiñano de la Sexta

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Hola Ester!
Aquestes magdalenes tenen molt bona pinta... Un dia d'aquest haig de fer magdalenes amb les meves nebodes i m'has donat una bona idea :)

Gemma i Erika ha dit...

HOla Ester!

Ahir vaig fer les magdalenes! Estan bastant bones tot i que no van pujar massa però bé! S'han torrat una mica massa del cul però comestible!! jeje
Vaig deixar 4 magdalenes sense xocolata i hi vaig afegir cookies (aquells trossets de xocolata) han quedat molt bé!!

Gràcies per la recepta!
Erika
gemmaerika@gmail.com