dilluns, 9 de març del 2009

Tarta de cítrics amb cobertura de merenga


Ja fa temps que volia fer aquesta tarta, però m'havia semblat força difícil, darrerament l'he vista a alguns blogs i seguint dues de les receptes de la Gemma de La Cuina de casa (Tarta de llima i Tarta de merenga i fruita de la passió, aquest n'ha estat el resultat. Després de molt de temps he tornat a fer la pasta brisa a casa i ha estat tot un èxit.
No he fet una foto del tall perquè la he portat a la feina i allà ha volat.
N'hi he dit de cítrics perquè he fet servir una barreja de suc de llima i de suc de mandarina

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Estimada, ets genial, amb aquest pastís tan primaveral els teus companys de feina segur que t'ha aplaudit i tot! molts petons.

Glòria ha dit...

Una presentació sensacional i si no vas tenir temps de fer la foto al tall, bon senyal!.

Fins aviat

Vanesuky ha dit...

Aquesta combinació t'ha quedat de luxe!!!
Quina pinta!!T'agafo un trocet,ok?

Petonets.

Mercè ha dit...

Quin pastís més bo! I trobo que els que porten cítrics són més refrescants i passen com aquell qui res, oi? ;)
Petons!

Gemma ha dit...

Ei, ja veig que et va quedar molt bé, felicitats! Llàstima que no poguessis fer la foto del tall, és el què passa quan fas un pastís per portar a algun lloc, oi? No el pots pas portar amb un tall ja fet, je je je...

xaro ha dit...

Que contents devien quedar els teus companys de feina!!!!!
T'ha quedat espectacular!!!