dissabte, 13 de desembre del 2008

Llagostins amb botifarra i verdures


Ingredients:
- 12 llagostins
- 1 botifarra crua
- 1 carabassó
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 20 ml de salsa de soja
- Oli d'olivs
- Sal i pebre
Elaboració:
1. Rentar bé les verdures i tallar-les en tires fines. A continuació, saltejar-les breument en una paella antiadherent amb oli d'oliva. Quan estiguin daurades, abocar la salsa de soja, deixar coure 1 minut més i enretirar del foc.
2. Separar els caps dels llagostins de manera que quedi una mica de carn del cos amb el cos amb el cap, així no es predran els sucs. Pelar les cues amb cura i llençar la closca.
3. Tallar la botifarra en 12 talls d'uns 2 cm i fregir-les volta i volta en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Fer el mateix amb els caps dels llagostins i per acabar amb les cues salpebrades.
4. Repartir les verdures saltejades en plats i col·locar a sobre, intercalats, trossos de botifarra i caps de llagostins, tres per comensal. a sobre de cada tros de botifarra col·locar una cua de llagostí.
FONT: Lecturas especial Cocina. núm 56

7 comentaris:

Vanesuky ha dit...

Que fácil i que bona!!
La unió d'aquests sabors deu estar increíble!
Prenc nota.etonets!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Molt bona aposta i molt senzilleta.
Salut!!!!

Gemma ha dit...

Un mar i muntanya a l'alçada dels plats que cuina en Manel. estic segura que quan passi per aquí et felicitarà!

La cuina vermella ha dit...

Uauuu! aquest sí que m'agrada. boníssim.

El cullerot Festuc ha dit...

Boníssim!!!! I a més fácil...que bo!!!
Petunets,
Eva.

illetapitita ha dit...

Que bo que ha d'estar!
I sembla ben senzilla de fer!
SAlut!

Cuinagenerosa ha dit...

ester, aquest mar i muntanya sembla realment bo i original; les verdures saltades i amb salsa de soja a casa ens agraden molt, i amb aquest acompanyament segur que ressalten més.
per cert, la coca aquesta de llavaneres al final l'hauré de fer, perquè en pocs dies l'he vista en diversos blocs i m'heu fet benir moltes ganes de provar-la.