dilluns, 4 de maig de 2009

Galetes salades de pinyons, alfàbrega, parmesà i olives negres


Una altra recepta extreta del fantàstic blog francès Eryn et sa folle cuisine, unes galetes salades
Ingredients:
- 200 g de farina
- 100 g de parmesà ratllat
- 70 g d'olives negres d'aragó, es treu l'os i es tallen a trossets
- 70 g de pinyons
- 75 g de mantega tallada a daus
- 1 ou gros
- 20 g d'alfàbrega seca
- Pebre mòlt
Elaboració:
1/ Tallar les olives a trossets i assecar amb paper de cuina (aquest darrer pas se m'ha oblidat, deu ser per això que m'han quedat les galetes més fosques que a l'Eryn)

2/ En un vol, barrejar la farina, el parmesà ratllat, , el pebre, l'alfàbrega seca i els pinyons. Incorporar la mantega tallada a daus, l'ou i les olives negres. Formar una bola.

3/ Col·locar la bola de pasta entre dues fulles de paper sulfuritzat i extendre amb el corró fins un gruix d'uns 8 mm. Tallar amb els talla pastes i coure al foren a 175ºC, uns 20 minuts

8 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

mmmm...quina pinta tan bona!!! han d'estar boníssimes!
Petunets,
Eva.

Mercè ha dit...

Ester, quines galetes més bones!! I així saladetes, per un pica-pica, ideals!! :)
Petons!

Gemma ha dit...

Aquestes galetes combinen gustos que m'encanetn: pinyons, olives, paremesà i alfàbrega... han de quedar gustoses i molt bones!

Boston1955 ha dit...

Fa dies que no preparo galetes i aquestes han d'estar bonisisisisimes.
Esctic a regim potser aquestes les fare quan acabi de perdre els kilets

La cuina vermella ha dit...

Ester, em sembla una idea estupenda, que bones per començar un àpat, o per esmorzar, o berenar o fins i tot per abans d'anar a dormir. Genials a tothora.

RUBEN ha dit...

Queda apuntada aquesta recepta tan bona! Quina pinta!

illetapitita ha dit...

Ostres aquestes galetes segur que estan boníssimes!!
Tots els ingredients que porten m'encanten!
Una abraçada!

Marta ha dit...

M'encanten les galetes salades! M'apunto la recepta!