diumenge, 10 de maig de 2009

Crêpes amb vedella i ceba confitada


Ingredients:
- Crêpes
- 4 filets prims de vedella
- 3 cebes
- 4 alls tendres
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negra mòlta
Elaboració:
1. Tallar els filets de carn a tires fines i salpebrar. Escalfar una mica d'oli en una paella, afegir les tires de vedella i saltejar-les un parell de minuts, a foc fort, procurant que no quedin molt fetes.
2. Pelar i picar les cebes i tallar-les en juliana molt fina. Netejar els alls trendres i tallar-los en trossos d'uns 2 cm. Confitar les cebes i els alls en oli.
3. Barrejar la carn amb la ceba i els alls confitats.
4. Farcir les crêpes amb la barreja.
5. Podeu acompanyar aquests crêpes amb una salsa d'alvocat feta amb la polpa d'un alvocat, un iogurt natural, unes gotes de llimona, 1/2 gra d'all, sal i pebre.
FONT: Lecturas especial cocina. Núm. 53.

1 comentari:

Núria ha dit...

Molt ben presentats, i segur que molt bons. Ho hauré de provar.