diumenge, 10 de maig de 2009

Crêpes d'espinacs amb formatge de cabra


Ingredients:
- 100 g de farina
- 25 g de sucre
- sal
- 1 ou
- 300 ml de llet
- 25 g de mantega
Per al farcit:
- 1 Kg d'espinacs
- 1 "rulo" petit de formatge de cabra
- 25 g de pinyons
- 1 got de xerès dolç
- oli d'oliva
- sal
- pebre
Elaboració:
1. Introduir tots els ingredients per a les crêpes, excepte la farina, en el got de la batedora. Batre i incorporar la farina. Tornar a batre fins aconseguir una pasta homogènia, sense grumolls. Colar i deixar reposar a la nevera 30 minuts, com a mínim.
Preparar les crêpes passada aquesta estona.
2. Disposar les panses en un recipient amb una mica de xerès i deixar reposar una hora perquè s'hidratrin, després escórre-les.
3. Prescalfar el forn a 150ºC. Netejar i rentar els espinacs, escórre-les bé i picar-les molt petites.
4. Escalfar una cullerada d'oli en una paella, afegir-hi les nous i els pinyons i torrar-los 1-2 minuts, fins que estiguin lleugerament daurats. Enretirar i reservar.
5. Afegir una mica més d'oli a la mateixa paella i saltejar els espinacs. Salpebrar, afegir les panses escorregudes, els pinyons i les nous i fregir tot junt uns segons.
6. Farcir les crêpes amb una cullerada del farcit d'espinacs, afegir una mica de formatge de cabra i tancar-les com un mocador. Col·locar-les sobre la safata del forn i escalfar-les a 150ºC, uns 5 minuts o fins que el formatge es fongui.
7. Servir les crêpes acompanyades amb una reducció de vinagre de Mòdena
FONT: Lecturas Especial Cocina. Núm. 53

2 comentaris:

VINCENT ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent

bojosperlacuina ha dit...

M'encanta la combinació que has fet.