dissabte, 13 de setembre del 2008

Rotllets de carbassó y tonyina


Ingredients:
- 2 carbassons
- 120 g de tonyina en oli
- 1 parell d'anxoves
- 4 tomàquets madurs
- 2 cullerades de tàperes
- 50 g d'olives verdes
- 3 cullerades d'oli
- Alfàbrega, sal i pebre.
Elaboració:
1. Es renten bé els carbassons, es tallen en tires allargades i es dauren pels dos costats en una paella amb una mica d'oli.
2. En un bol es posa la tonyina escorreguda i feta miques i es barreja amb els filets d'anxova, les olives i les tàperes i unes fulles d'alfàbrega; tot ben picat. Es reparteix el farcit sobre les tires de carbassó i s'enrotllen; es subjecten amb un escuradents i es decoren amb una fulla d'alfàbrega (opcional).
3. Es pelen els tomàquets i es tallen a grills; es posen al microones i es couen durant 4 minuts a màxima potència; s'enretiren, es salpebren i es ruixen amb l'oli; es serveixen els rotllets de carbassó sobre un llit de tomàquets.
FONT: Cocina Ligera. Núm. 48

2 comentaris:

enric ha dit...

Ei, Ester!!! Benvinguda de nou. He estat uns quants dies desconnectat, i quan torno em trobo amb "ple de" receptes noves!!! Aquests farcellets de carbassó i tonyina m'estan dient: fes-nos, ja veuràs que bons som!

Una abraçada i bentornada!

No tot són postres ha dit...

M'han encantat, a més són saníííísims.
PTNRS
Dolça