divendres, 25 de juliol del 2008
Gelat de iogurt amb rapsòdia de gerds
Aquest cop he comptat amb la col·laboració de la Lara
Ingredients:
- 300 g de formatge Mascarpone
- 2 iogurts grecs
- 120 g de sucre glaç
- 2 cullerades de rapsòdia de gerds
Elaboració:
1. Posa en un bol el formatge, els iogurts i el sucre glaç. Remena fins aconseguir una barreja homogènia.
2. Col·loca la barreja a la geladora i en els últims 5 minuts dels procés afegeix la rapsòdia.
FONT: Pàgina web: www.novarevista.com
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
Ester!
Quina bona pinta que té aquest gelat, es clar que amb l'ajuda que has tingut...
Per cert, on has trobat la rapsòdia, fa temps que la busco i no la trobo.
Fins aviat
La rapsòdia vaig trobar al Corte Inglés, a la secció de melmelades
Moltes gràcies pel teu comentari
Ester
Quina carona de felicitat i que satisfeta que se la veu remenant i remenant, eh?.
Petonets per a totes dues
Jo vull una ajudant així!!!!
Per cert, no havia sentit mai a parlar de la "rapsòdia de gerds", però intueixo pel comentari que fas a en Ruben que és una melmelada, oi?
A la Lara, com a tots els nens li agrada emapstifar-se.
Enric, la rapsòdia jo tampoc la coneixia, però a la darrera classe amb la Mireia Carbó ens la va proposar per a farcir un pastís de formatge. Si, és com una melmelada però una mica més espesa.
Una abraçada
Ester
Felicitats a la Lara!!! Apunta maneres Ester!!! M'encanta veure els nens a la cuina!!! Quina alegria!!!
Petunets,
Eva
Que es bo aquest iogurt, clar que amb aquesta ajuda, no podia sortir d'una altra manera, jejeje. Et volíem felicitar pel teu blog, ens ha agradat moltíssim i hi pensem tornar. Si vols fer-nos una visita, seràs sempre ben rebuda.
Per cert, nosaltres també hi vam anar al curs de la Mireia Carbó i vam trobar aquesta rapsodia al Caprabo, hi ha de diferents varietats.
Una abraçada i tornarem!!!
Mmm! que bo! iogurt, mascarpone i gerds... un gelat deliciós! Ja veig que m'haure de comprar la geladora ;)
Clar que amb aquesta ajudant encara devia quedar més bo...
Publica un comentari a l'entrada