diumenge, 20 de juliol de 2008

L'empedrat


Aquesta és la meva segona participació en el MEME de la Montserrat Seguí
M'ha agradat força aquest empedrat, el fet de no haver-hi posat pebrot en suavitza el gust i el fa més digerible, des del meu punt de vista
Ingredients:
- 300 g de mongetes seques fines
- 200 g de bacallà
- 2 tomàquets mitjanets dels d'amanir
- 1 ceba un xic grossa
- Olives negres i blanques (jo n'he posat d'arbequines)
- 2 ous durs
- Salsa vinagreta
Elaboració:
1. Coeu les mongetes (jo les he comprades cuites, però no de pot)i deixeu-les refredar un cop cuites.
2. Prepareu una salsa vinagrea
3. En plats o cassoles individuals aneu-hi posant, alternadament, mongetes seques, bacallà esqueixat, el tomàquet tallat a trossets (jo l'he pelat i li he tret les llavors), la ceba a trossets, i els ous durs a quadrets; tot això ben regat amb la salsa vinagreta; pose-hi així mateix les olives.
4. Abans de servir-ho posareu una estona a la nevera.
FONT: Cuinar és senzill. Autora: Montserrat Seguí. Editorial: Queralt Seguí

5 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

Ara fa molt d etemps que no faig empedrat...i amb la teva foto m'han vingut ganes de fer-ne!!! T'ha quedat espectacular!!! QUantes receptes bones que sortiran al Meme!!!
Petunets,
Eva.

enric ha dit...

Magnífica presentació, Ester! Digna d'una badalonina!

La cuina vermella ha dit...

Ester, quina manera més bona de presentar l'empedrat!!! ens ha agradat moltíssim. Filleta, últimament estàs que no pares, quina manera de fer posts i tots estupendos!!
petons

Ester ha dit...

No deixeu de provar-lo, i la presentació no té cap misteri, un aro d'aquests que està de moda i ja està
Gràcies a tots i a totes
Ester

Glòria ha dit...

L'empedrat és una bona manera de menjar llegum, que és ben saludable.

Fins aviat