Ingredients:
- 125 g de xocolata per a postres o negra
- 125 g de sucre
- 100 g de mantega
- 80 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 3 ous
- 1 grapat de nou pelades
Per pintar el motlle:
Mantega
Farina
Elaboració
1. Unteu un motlle, que sigui apte per a microones, amb mantega i farina i empolvoreu-lo amb farina
2. Piqueu les nous i la xocolata
3. Desfeu la xocolata amb la mantega al microones o al bany Maria
4. Dins un bol, bateu els ous amb el sucre, fins que quedin ben escumosos
5. Afegiu-hi la xocolata desfeta i remeneu-ho suaument.
6. Per acabar, afegiu-hi la farina barrejada amb el llevat i les nous, i aboqueu-ho al motlle.
7. Coeu-ho durant 6 minuts al microones a màxima potència i deixeu-ho reposar 5 minuts al microones. Els temps poden variar depenent del microones, aneu provant.
FONT: La cuina salvavides. Autora. Mireia Carbó
7 comentaris:
Ostres Ester, no sabia que també erets de Badalona (jo en sóc d'origen ... (la meva àvia paterna, una meitat seva).
Un abraçada! K
Ep! Una recepta de la Mireia ;)
I com sempre, fàcil i resultona! Té una pinta boníssima!!!
Si, i a més una btv, és adir badalona de tota la vida i molt orgullosa de ser-ho
Ester
Hahahahahaha! També ets una BTV? La meva dona i jo també. Ella és molt aficionada a la genealogia i té documentació de les dues famílies arrelades a Badalona des de principis del segle XVII.
Bé, jo tant història no sé si en tinc però besavis i rebesavis de Badalona segur
Una salutació
Ester
HOla Ester!
Ahir vaig fer les teves magdalenes! Estan bastant bones tot i que no van pujar massa però bé! S'han torrat una mica massa del cul però comestible!! jeje
Vaig deixar 4 magdalenes sense xocolata i hi vaig afegir cookies (aquells trossets de xocolata) han quedat molt bé!!
Gràcies per la recepta!
Erika
gemmaerika@gmail.com
ostres jo no tinc microones...
Publica un comentari a l'entrada