Ingredients:
- Un grapat de grans de raïm verd
- Un grapat de grans de raïm negre
- 1 llimona
- 150 g de formatge manxego curat
- 1 poma verda
- 1 manat de canonges o de crèixems
Per a la vinagreta:
- 50 g d'avellanes torrades
- 4 cullerades d'oli
- 1 cullerada de vinagre de Xerès
- Sal
- Pebre
Elaboració:
1. Desgranar el raïm, rentar-lo amb aigua i escórrer. Reservar (es poden pelar si es prefereix)
2. Rentar la poma i secar-la. Treure'n el cor i les llavors i tallar-la a trossos petits. Ruixar els trossets amb suc de llimona perquè no s'oxidini reservar-los
3. Tallar el formatge a talls prims i després a tires.
4. Netejar els canonges amb aigua, escórrer i reservar.
5. Preparar la vinagreta d'avellanes, fer una emulsió amb el vinagre, la sal, el pebre i l'oli. A continuació, afegir les avellanes tallades per la meitat.
6. Col·locar en un plat per amanides els canonges, els raïms i la poma trossejada. Repartir per sobre les tires de formatge i amanir amb la vinagreta.
FONT: Lecturas Especial Cocina núm 52
1 comentari:
Aquesta amanida té molt bona pinta
aixi que pugui la faré
Publica un comentari a l'entrada