diumenge, 25 de novembre de 2007

Magrets d'ànec amb mel i taronja


Aquest cop la foto l'he agafat de la mateixa revista d'on he tret la recepta

Ingredients:

- 4 magrets d'ànec (jo n'he fet servir 2 per a 3 persones)

- 4 taronges

- 3 cullerades de mel

- 1 cullerada de vinagre balsàmic

- Sal

- pebre

- Oli d'oliva

Elaboració:

1. Pelar dues taronges, retirar tota la pell blanca que recobreix la polpa. Tallar-les a grills i reservar-les. Exprémer les altres dues taronges per tal d'obtenir-ne el suc.

2. Daurar els magrets en una paella antiadherent amb oli d'oliva al llarg de 5 minuts per cada costat i començar per la part de la pell. Retirar-los, salpebrar-los i reservar-los.

3. Retirar el greix de la paella i desglassar els sucs que hagin quedat al fons amb una cullerada de vinagre balsàmic i el suc de les dues taronges, remenar constantment amb una cullera de fusta. deixar reduir a foc mitjà fins que comenci a espessir. Incorporar les tres cullerades de mel, remenar bé i coure un minut més.

4. Tallar els magrets en filets gruixuts i disposar-los en plats de servei sobre un llit de grills de taronja. Afegir un cordó de la reduccció de taronja i mel.

FONT: Lecturas Especial Cocina. Núm 52.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Benvinguda de nou! Ja trobava a faltar noves receptes :)