Després de dos mesos sense penjar cap recepta, hi torno, disculpeu, només era una qüestió de mandra.
Ingredients:
- 800 g de gambes
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 got de vi blanc
- 1 clau d'espècia
- 1 fulla de llorer
- safrà en pols
- julivert
- 3 cullerades soperes d'oli
- 1 bric petit de crema de llet
- sal i pebre
Elaboració:
1. Posem a bullir un litre d'aigua amb la ceba trossejada, el vi, el clau d'espècia i el llorer, durant 20 minuts
2. Mentrestant, coem les gambes en aigua durant 3 minuts i les pelem. En deixem 8 de senceres per decorar els palts. Triturem les altres amb el brou de ceba.
3. Sofregim els tomàquets madurs ratllats en una paella durant 15 minuts i els barregem amb la crema de gambes, el safrà i la crema de llet.
4. Ho coem tot durant 5 minuts més, ho remenem.
5. Servim la crema en 4 bols, amb les gambes que hem reservat i una branqueta de julivert.
NOTA: Tot i que estava bona a mi m'ha semblat que amb aquestes proporcions quedava massa clara. Si la torno a fer hi posaré menys aigua.
FONT: Programa de televisió de cuina de 8Tv
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada