Ingredients:
- 8 filets de llom de porc
- 100 g de formatge cabrales o roquefort
- 400 g de tomàquet fregit
- 3 cullerades de nata
- 2 cullerades de julivert picat
- Brandy
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
1. Aboqueu el tomàquet en una paella, afegiu el julivert i escalfeu a foc lent. Afegiu el formatge aixafat amb una forquilla i la nata i coeu tot junt, a foc molt lent i remenant contínuament amb una cullera de fusta, fins que la salsa es redueixi a la meitat.
2. Salpebreu la carn. Escalfeu unes cullerades d'oli en una paella, afegiu el llom i fregiu-lo a foc fort fins que estigui daurat.
3. Ruixeu els filets amb el brandy, enceneu i deixeu que es consumeixi la flama. Aparteu la paella del foc.
4. serviu els filets acabats de fer amb la salsa molt calenta.
FONT: Lecturas. Especial cocina. Núm. 51
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada