Ingredients:
- 700 g de sípies netes amb les bosses de la tinta a part
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba a rodanxes fines
- 200 ml de vi blanc sec
- 2 cullerades de concentrat de tomàquet
- 350 g de fusilli
- Julivert picat
- Sal i pebre
Elaboració
1. Talleu les sípies a tires. Escalfeu l'oli en una cassola, poseu-hi la ceba a foc lent. Aneu remenant, fins que s'estovi.
2. Afegiu les tires de sípia i sofregiu, a foc mitjà, fins que es daurin lleugerament.
3. Aboqueu el vi i coueu-lo fins que s'evapori.
4. Incorporeu el tomàquet, salpebreu i deixeu coure.
5. Coeu la pasta al dente amb una olla amb aigua i sal.
6. Aboqueu la tinta de sípia a la salsa i incorporeu el julivert, removeu.
7. Escórreu la pasta, barregeu-la amb la salsa i serviu-la calenta.
FONT: La cuchara de plata. Editorial Phaidon. Diversos autors
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada