dimecres, 8 d’abril del 2009
Cua de tonyina en salsa
Ingredients:
- 2 trossos de cua de tonyina de 250 g cadascun
- 200 g de tomaquets
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de vinagre de vi negre
- 1 fulla de llorer
- 1 dl de vi blanc
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
1. Pelar els grans d'all i talar-los per la meitat. Rentar els tomaquets i saltejar-los en una paella amb l'all i tres cullerades d'oli, 5 minuts a foc viu.
2. Enfarinar lleugerament la tonyina i daurar-la en una paella amb tres cullerades d'oli i la fulla de llorer. Ruixar amb el vinagre i afegir els tomaquets amb l'all; regar amb el vi blanc.
3. Salpebrar i coure 10 minuts a foc suau, donar la volta a la tonyina a la meitat de la cocció. Enretirar del foc, tapar i deixar reposar 5 minuts. Tallar les cues de tonyina per la meitat i servir.
FONT: Lecturas especial cocina. Núm. 58
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Senzill, com a mi m'agrada. Salut!!!!
Una pregunta, Ester, perquè aquest plat m'interessa molt: La cua que vas fer servir, era de tonyina o de bonítol? Gràcies per endavant!
Era de tonina, però em sembla que amb bonítol ha d'estar igual de bo
Una abraçada
Ester
Publica un comentari a l'entrada