dissabte, 28 de març del 2009
Tarta d'espàrrecs de marge i formatge
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 1 porro
- 1 gra d'all
- 300 g d'espàrrecs de marge
- 2 ous
- 100 ml de nata líquida
- 60 g de formatge de cabra
- 2 cullerades de blat de moro
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
1. Extendre la pasta de full i folrar un motlle de 25 cm de diàmetre. Punxar la base amb una forquilla, farcir amb cigrons crus i coure al forn a temperatura mitja, 5 minuts. Treure del forn.
2. Sofregir l'all i el porro picats en una paella amb una mica d'oli fins que siguin transparents.
3. Coure els espàrrecs trossejats durant 5 minuts en un cassó amb aigua i un pessic de sal. Escórre'ls i barrejar-los amb l'all, el porro i el blat de moro en un bol.
4. Batre els ous juntament amb la nata i un pessic de sal i de pebre.
5. Ruixar la base de la massa amb oli calent i farcir-la amb la barreja de verdures, alternar amb el formatge de cabra tallat en talls prims. Abocar-hi a sobre la crema preparada amb els ous i la nata. A continuació, coure al forn a temperatura mitjana fins que el farcit estigui cuallat.
FONT: Lecturas especial cocina primavera. Núm. 58
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
9 comentaris:
Oh, que bona ha de ser amb el formatge de cabra!! Fantàstica recepta!!
Les tartes salades m'agraden molt i ara, que s'acosta l'hora de sopar, aquesta teva fa obrir la gana!.
Fins aviat
Ostres! es una tartaleta perfecta pq el formatge m'encanta i els esparrecs també.
Te de ser bonissimmmmmm!!
Espàrrecs, formatge de cabra i blat de moro... tres ingredients que lliguen molt i m'encanten. Aquestes tartes salades tipus quiche donen uns resultats excel·lents!
Me encanten les tartes salades. Que bona aquesta teva. A favoritos directament.Salut!!!!
Que bo amb esparràrrecs!!I formatget, quina idea tan deliciosa!!
Petons maca.
Estimada, i els espàrrecs els vau anar a caçar vosaltres al bosc??? quina delícia poder anar d'excursió, recollir uns espàrrecs i sopar o dinar una excel·lència com aquesta. És genial bonica!
Espàrrecs i formatge.......que bó!!
Una magnífica combinació. Jo en faig, amb altres ingredients però amb espàrrecs de marge no n'he fet mai, tot sovint per sopar diumenge, d’aquests pastissos, i m’agrada que en sobri per edmportar-me’n l’endemà per dinar a la feina.
Publica un comentari a l'entrada