dissabte, 21 de març de 2009

Xocosols al Cointreau


Aquesta recepta l'he treta del blog de l'Eryn, un blog molt recomanable, d'alguna cosa m'havia de servir estudiar francès a l'Institut

9 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Hola Ester! wow, estic encantada amb aquests xocosols, trobo que és una recepta de luxe i a més mooolt divertida. Un petó ben fort!

Vanesuky ha dit...

Divertida i deuen estar deliciosos!!
Que en saps de fer coses bones!!

Petons maca.

Gemma ha dit...

Caram, últimament només sento a parlar d'aquest blog, però jo a l'institut vaig estudiar anglès :(
Bueeeenooooo... veient el resultat d'aquests sols que has fet, m'esforçaré una mica per entendre la recepta, je je je... em sembla que valdrà la pena, perque tenen una pinta fenomenal :)

josep ha dit...

Quina meravella xocolata i taronga, la combinació perfecta !
Una abraçada

illetapitita ha dit...

Quins solets més originals!
Taronja i xocolata lliguen molt bé, segur que estan ben bons!

Maria Jose ha dit...

Ostres això deu ser una passada de boooo ummm

Mercè ha dit...

Ester, quins sols més bonics!! Si només veure'ls ja et diuen menja'm!! ;) Aquesta recepta passa a pendents! Jo també el visito aquest blog, i aquesta recepta m'havia passat per alt!!
Petons!

pocohecho ha dit...

Buaaa, per berenar!!! M'agraden...

Un saludo
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/

enric ha dit...

És molt interessant el bloc de l’Eryn, i aquests “xocosols” t’han quedat molt temptadors.