dissabte, 21 de març del 2009

Xocosols al Cointreau


Aquesta recepta l'he treta del blog de l'Eryn, un blog molt recomanable, d'alguna cosa m'havia de servir estudiar francès a l'Institut

9 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Hola Ester! wow, estic encantada amb aquests xocosols, trobo que és una recepta de luxe i a més mooolt divertida. Un petó ben fort!

Vanesuky ha dit...

Divertida i deuen estar deliciosos!!
Que en saps de fer coses bones!!

Petons maca.

Gemma ha dit...

Caram, últimament només sento a parlar d'aquest blog, però jo a l'institut vaig estudiar anglès :(
Bueeeenooooo... veient el resultat d'aquests sols que has fet, m'esforçaré una mica per entendre la recepta, je je je... em sembla que valdrà la pena, perque tenen una pinta fenomenal :)

josep ha dit...

Quina meravella xocolata i taronga, la combinació perfecta !
Una abraçada

illetapitita ha dit...

Quins solets més originals!
Taronja i xocolata lliguen molt bé, segur que estan ben bons!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Ostres això deu ser una passada de boooo ummm

Mercè ha dit...

Ester, quins sols més bonics!! Si només veure'ls ja et diuen menja'm!! ;) Aquesta recepta passa a pendents! Jo també el visito aquest blog, i aquesta recepta m'havia passat per alt!!
Petons!

Anònim ha dit...

Buaaa, per berenar!!! M'agraden...

Un saludo
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/

enric ha dit...

És molt interessant el bloc de l’Eryn, i aquests “xocosols” t’han quedat molt temptadors.