dilluns, 9 de març del 2009
Tarta de cítrics amb cobertura de merenga
Ja fa temps que volia fer aquesta tarta, però m'havia semblat força difícil, darrerament l'he vista a alguns blogs i seguint dues de les receptes de la Gemma de La Cuina de casa (Tarta de llima i Tarta de merenga i fruita de la passió, aquest n'ha estat el resultat. Després de molt de temps he tornat a fer la pasta brisa a casa i ha estat tot un èxit.
No he fet una foto del tall perquè la he portat a la feina i allà ha volat.
N'hi he dit de cítrics perquè he fet servir una barreja de suc de llima i de suc de mandarina
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
6 comentaris:
Estimada, ets genial, amb aquest pastís tan primaveral els teus companys de feina segur que t'ha aplaudit i tot! molts petons.
Una presentació sensacional i si no vas tenir temps de fer la foto al tall, bon senyal!.
Fins aviat
Aquesta combinació t'ha quedat de luxe!!!
Quina pinta!!T'agafo un trocet,ok?
Petonets.
Quin pastís més bo! I trobo que els que porten cítrics són més refrescants i passen com aquell qui res, oi? ;)
Petons!
Ei, ja veig que et va quedar molt bé, felicitats! Llàstima que no poguessis fer la foto del tall, és el què passa quan fas un pastís per portar a algun lloc, oi? No el pots pas portar amb un tall ja fet, je je je...
Que contents devien quedar els teus companys de feina!!!!!
T'ha quedat espectacular!!!
Publica un comentari a l'entrada