diumenge, 8 de febrer del 2009

Pastís de crema i fruita variada


Molt senzill si s'usa pasta de full ja feta.
Es fa una crema pastissera, es posa al forn la pasta de full en el motlle amb la meitat de la crema, es cou.
Es treu del forn, es deixa refredar, s'afegeix la resta de la crema, es col·loquen les fruites i es pinta amb melmelada barrejada amb una mica d'aigua i gelatina i a refredar a la nevera.

10 comentaris:

Gemma ha dit...

Deliciosa, la crema amb la fruita lliguen perfectament. I com tu dius, excepte la crema, és ben senzilla de fer :)

josep ha dit...

Aquesta tarta ha de ser deliciosa amb tanta fruita i amb el complement de la crema.
Una abraçada

La cuina vermella ha dit...

Oh, Ester gràcies a tu a arribat la primavera! quins colors, quines textures, quina imatge!!! mil petons bonica!

Mercè ha dit...

Ester, aquesta tarta és de les meves preferides! La combinació de la crema i la fruita és exquisita! Petons!

Pebbles ha dit...

Aquesta és una de les meves preferides, t'ha quedat molt bé.

Vanesuky ha dit...

Quina cosa més bona!!
I ben fàcil!

Un petonet.

Boston1955 ha dit...

M'encanteeeeeeee. A mes son tan bones aquestes de fruita. T'ha quedat preciosa.

RUBEN ha dit...

M'encanta!! Un pastís molt apetitós!!!

Anna ha dit...

m0encanten els pastissos de fruites...quins colors!!!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Els pastissos de fruites són els millors i agraden a tothom. Això és saber disfrutar. Salut!!!!!