diumenge, 8 de febrer del 2009
Pastís de crema i fruita variada
Molt senzill si s'usa pasta de full ja feta.
Es fa una crema pastissera, es posa al forn la pasta de full en el motlle amb la meitat de la crema, es cou.
Es treu del forn, es deixa refredar, s'afegeix la resta de la crema, es col·loquen les fruites i es pinta amb melmelada barrejada amb una mica d'aigua i gelatina i a refredar a la nevera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
10 comentaris:
Deliciosa, la crema amb la fruita lliguen perfectament. I com tu dius, excepte la crema, és ben senzilla de fer :)
Aquesta tarta ha de ser deliciosa amb tanta fruita i amb el complement de la crema.
Una abraçada
Oh, Ester gràcies a tu a arribat la primavera! quins colors, quines textures, quina imatge!!! mil petons bonica!
Ester, aquesta tarta és de les meves preferides! La combinació de la crema i la fruita és exquisita! Petons!
Aquesta és una de les meves preferides, t'ha quedat molt bé.
Quina cosa més bona!!
I ben fàcil!
Un petonet.
M'encanteeeeeeee. A mes son tan bones aquestes de fruita. T'ha quedat preciosa.
M'encanta!! Un pastís molt apetitós!!!
m0encanten els pastissos de fruites...quins colors!!!
Els pastissos de fruites són els millors i agraden a tothom. Això és saber disfrutar. Salut!!!!!
Publica un comentari a l'entrada