diumenge, 22 de febrer de 2009

Pistonat del Sèbio


Ingredients:
250 g de pistons
1/2 Kg de sípia
1/4 de gambes
Allioli
Brou de peix
Elaboració:
Poseu oli en una paella, abaixeu el foc i sofregiu-hi els trossos de sèpia durant 5 minuts. Després afegiu-hi els pistons i remeneu-ho.
Quan tingueu els pistons ben rossos, incorporeu-hi el brou procurant que el sofregit quedi cobert i remeneu-ho. Tot seguir rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho bullir durant 10 minuts.
Un cop hagi passar aquest temps, afegiu-hi les gambes pelades i deixeu-ho reduir fins que quedi ben sec.
Serviu amb l'allioli
FONT: Fixtes col·lecccinables de la revista Descobrir cuina

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Apa, desconeixia aquesta manera de fer els pistons, semblen molt bons! ja ens diràs si son deliciosos com sembla!!

Vanesuky ha dit...

Mai he fet pistons!!Tenen una cara increible!!
Un petonet maca!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Doncs visca el pistonat. Salut!!!!

Glòria ha dit...

Fent un joc de paraules, no podem perdre pistonada!.

Fins aviat

Pebbles ha dit...

Una manera diferent de fer els pistons, jo sempre els faig amb el brou. M'ha agradat le teva proposta. Ja ens diràs si estaven bons.

Petonets!!!