diumenge, 30 de novembre de 2008

Polvorons


No sé si havien de quedar així, però almenys ho he intentat i de gust no estan malament
Ingredients
-250 g de harina
-160 g de llard
-50 g d'ametlla mòlta
-3 g de bicarbonat sòdic
-160 g de sucre glass
-½ culleradeta de canyella
Elaboració
Encén el forn a 160º C i posa a la safata la farina. Quan el forn estigui calent torra la farina i l'ametlla mòlta per separat.

Deixa refredar ambdós ingredients i mentrestant escalfa lleugerament la llard, sense que arribi a fondre's i barreja-la amb el sucre.

Barreja ara la farina, l'ametlla, el bicarbonat i la llar, amassa al llarg de deu minuts. Incorpora la canyella, barreja bé i deixa reposar la bola de massa uns 20 minuts tapada con un drap.

Fes boletes amb la massa i dóna'ls la forma desitjada tot aixafant la superfície. Disposa els polvorons sobre un silpat o en un paper de forn
Introdueix en el forn a 160º C mitja hora, retira la safata del forn i deixa refredar.
FONT:Blog Directo al paladart

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

T'han quedat fantàstics, Ester i que ben embolicats!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Quin aroma a Nadal, arriba fins a casa meva. Que bonics.
Salut!!!!

Gemma ha dit...

Es nota que s'acosta el Nadal... ja s'ha obert la veda als torrons i als polvorons :)
T'han quedat molt bonics, i amb forma d'estrella encara fa més Nadal, oi?

Glòria ha dit...

Els polvorons és d'aquelles coses que trobo que són més bones quan encara no és Nadal, així que suposo que els devíeu assaborir de valent!.

Fins aviat

Mercè ha dit...

Ester, t'han quedat molt originals amb la forma d'estrella. Així m'agrada... anar dosificant les receptes per no agafar un empatx el dia de Nadal! ;)

Anònim ha dit...

Llard, amb d.