diumenge, 23 de novembre de 2008

Cake de ceba confitada i formatge parmesà


Ingredients
- 100 g de sucre
- 4 ous
- 175 g de farina
- 6 g de llevat
- 225 g d'oli d'oliva
- 70 g de sucre invertit ( jo no en tinc i no n'hi he posat)
- 8 g de sal
- 250 g de parmesà ratllat
- 150 g de ceba confitada
- Mantega per untar el motlle
Elaboració
- Barrejar el sucre i el sucre invertit amb els ous i treballar sense muntar.
- Afegir la farina, el llevat i el parmesà.
- Afegir l'oli, la ceba i la sal
- Abocar en un motlle i cooure al forn a 200º C durant 40 minuts
FONT: Programa de Canal Cocina "La vida es dulce"

16 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Ester, quin nivell un cake salat! deliciós, em crida moolt l'atenció o sigui que apuntat als pendents!

Iris ha dit...

I tant, crida moltíssim l'atenció. Jo també me l'apunto perquè a més a més m'encanta el parmesà!

Gemma ha dit...

Quina combinació més original... un pa dolç amb ceba i parmesà!
Ha de ser bo de veritat!!!!

El cullerot Festuc ha dit...

Ester, quina casualitat...avui jo tb he fet una cake salat...a veure si aviat el penjo!!! Aquest ha d'estar boníssim!!!
Petunets,
Eva.

Delicias ha dit...

Que bo!!! Fa una pinta, agafen ganes de menjar-lo ara mateix. Amb el teu permís, l'anotem a la llibreta de les coses pendents de preparar.
Un petonàs!!

Maria ha dit...

Sembla molt bo.
Suposo que la ceba confitada pot ser melmelada de ceba,no?

xaro ha dit...

Que bo que deu estar!! Se'n va cap a pendents!!

Vanesuky ha dit...

Quin goig de Cake!
M'encanta el parmesà i en aquest cake deu quedar...humm!
L'haig de fer!
Un petó.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

M'encanten els cakes salats i aquest teu és molt bé, me l'apunto pendent de fer.
Salut!!!!

Ester ha dit...

Si que ha tingut èxit aquest cake, moltes gràcies a tots i a totes pels vostres missatges. La veirtat és que si el torno a fer em sembla que substituiré part de l'oli per un iogurt, massa oli per al meu gust.
Un petó
Ester

Glòria ha dit...

Ester,

Jo en faig un de peres, nous i roquefort que també queda molt bé. Ara fa força temps que no l'he fet. Avui amb el teu, m'hi has fet pensar.

Fins aviat

Menxu ha dit...

Algu em pot explicar aixo del sucre invertit, pk es i pk serveix. Gracies

Ester ha dit...

Menxu el sucre invertit s'obté després haver separat els dos components de la sacarosa, la glucosa i la fructosa. ës un procés lent i amb una certa dificultat. Segons tinc entès es fa servir per donar dolçor però amb menys quantitat que el sucre,suposo que també té relació amb la textura ja que recorda a la textura de la glucosa, com un xarop espès.
Si navegues per la xarxa trobarfàs infromació de com es fa i per a què s'usa
Una abraçada
Ester

Menxu ha dit...

Moltes Gracies.

Dolça ha dit...

Em ve de gust aquesta combinació dolç-salat. M'agrada!
PTNTS
Dolça

Dolça ha dit...

Ester, l'he fet afegint-hi un parell de tomàquets secs rehidratats, li ha donat uhna mica de color i bonííííssim!!!!
PTNTS
Dolça