dimecres, 15 d’octubre del 2008

Brownie de xocolata i formatge fresc


Ingredients:
Per a la massa de xocolata:
- 185 g de mantega
- 25 g de cacau en pols
- 215 de sucre
- 2 ous
- 115 g de farina
Per a la massa de formatge:
- 285 g de formatge fresc
- 65 g de sucre
- 2 ous
Elaboració:
1. Introduir la mantega, el cacau en pols, el sucre, els dos ous i la farina, prèviament tamissada, en un bol gran i batre amb l'ajut d'unes baretes elèctriques fins obtenir una crema suau i homogènia.
2. Untar amb una culleradeta de mantega el lateral d'un motlle quadrat de 20 cm de diàmetre i cobrir el fons amb paper de forn. Abocar la massa preparada al motlle.
3. Batre el formatge fresc amb el sucre i els ous en un altre bol. Abocar sobre la massa de xocolata i amb l'ajut d'una forquilla remoure per barrejar una mica les dues masses.
4. Introduir en el forn, presclafat a 160ºC i coure durant 45-50 minuts. Enretirar del forn, deixar refredar totalment i tallar en quadrats de 5-6 cm de diàmetre.
FONT: Lecturas Especial Cocina. Núm. 55

8 comentaris:

Gemma ha dit...

Mmmm! Aquest brownie ha de ser un vici total!
El formatge fresc és tipus philadelphia?

Ester ha dit...

Si, jo l'he posat d'aquest, encara que per exemple amb Mascarpone ha d'estar molt bó també

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Ester, moltes gràcies per la teva visiteta al meu blog. Només obrir el teu m'he trobat amb uan delicia. Espectacular brownie. I molt bones receptes. Estarem en contacte, et visitaré sovint.
Salut!!!!!!!!!!!

La cuina vermella ha dit...

Ester, aquest browni és una passada! a més és preciós a la vist! carai com us cuideu!

Glòria ha dit...

Aquesta variació de la brownie només de xocolata ha de ser molt bona. El formatge la deu fer ben amorosa.

Ester, no t'he vist a les llistes de les classes de cuina. T'apuntaràs a la propera?.

Fins aviat

Ester ha dit...

Hola Glòria, ja ho sé, estic fent campana, però ara mateix vaig molt cansada i necessito totes les hores que pugui per descansar i treure'm feina de sobre, però tornaré
Ester

Vanesuky ha dit...

Hola maca!
M'han parlat molt bé del teu bloc, així que he decidit passar-hi!
Això si que es un senyor pastís!

Bon profit!

Pebbles ha dit...

Noia quin brownie!! Només veure'l ve degust menjar-lo.
La meva llista va creixent, jejeje...
Petonets