diumenge, 20 de juliol del 2008
Gambes saltades amb salsa
Aquesta és la meva tercera participació en el MEME de la Montserrat Seguí, em sona que aquesta recepta corre per algun blog, no estic segura si participa en el MEME, però no m'hi he pogut resistir. Les gambes estaven superiors
Ingredients:
- 800 de gambes mitjanes
- 1 tasseta de conyac
- 1/2 tassseta de xerès
- 4 cullerades de salsa de tomàquet
- 40 g de mantega
- 100 g de nata o de crema de llet
Elaboració:
1. En una paella amb oli, es fregeixen les gambes a foc viu; s'hi tira el conyac, se l'encén i, un cop apagada la flama, el xerès( m'encanta flamejar, els colors de la flama del conyac són espectaculars).
2. Es deixa bullir un moment, s'assaona amb sal i pebre, i, tot seguit, s'hi tira la salsa de tomàquet; cal que tot el conjunt doni un bull, i es treu del foc.
3. S'hi afegeix la mantega; quan estigui desfeta, s'hi posa la rema de llet o bé la nata. Es serveix calent.
FONT: Cuinar és senzill. Autora: Montserrat Seguí. Editorial: Queralt Seguí
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
7 comentaris:
Ester aquesta recepta tambè es molt bona...quin llibre!!!
Ester, aquest plat és de festa major, eh??? Quina pinta que té...m'encanten les gambes (i a qui no, oi?)...Felicitats!!! Molt bé aquest deures!! La tercera aportació...felicitats!!!
Petunets,
Eva.
Que curiós! Al meu sogre, cada vegada que jo flamejava alguna menja, l'havia d'avisar perquè li encantava mirar, embadalit, com cremava, tant és així que, quan s'apagava la flama, sempre deia, com un lament: "Oh!!!!"
Gràcies per la teva aportació, Ester!
Aquestes gambes són per sucar un bon tros de pa.
Moltes gràcies a totos i a totes pels vostres comentaris
Ester
Aquestes gambes tenen una pinta boníssima. Això de flamejar, però, em fa una mica de respecte. Com ho fas, amb la paella a sobre del foc encès o apagat?.
Quina pinta!!!!!!!!!
A mi tb m'agrada molt flambejar, i les gambes em perden...si no fos pel preu!!!!!!
Estas disparada!!! però quina manera de fer plats i de participar activament. Excelent plat Ester!
Publica un comentari a l'entrada