diumenge, 20 de juliol del 2008
Clafoutis de cireres
Abans de les vacances, és l'últim postre que vaig portar a la feina.
No em va entusiarmar gaire, creia que el gust de les cireres destacaria més.
Ingredients:
- 500 g de cireres
- 100 g de sucre
- 125 g de farina
- 3 ous
- 300 ml de llet
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de sucre glas
- 1 pessic de sal
Elaboració:
1. Rentar les cireres i treure'n els pinyols. Enpolsinar-les amb 50 g de sucre i la mantega i deixar-les reposar 10 minuts.
2. Untar un motlle per pastissos d'uns 26 cm de diàmetre amb una mica de mantega.
Distribuir en el fons les cireres.
3. Tamissar la farina en un bol per evitar que es formin grumolls. Afegir-hi un pessic de sal i barrejar amb una cullera de fusta. Incorporar la resta del sucre.
4. Trencar els ous en un bol i batre'ls amb una forquilla. Afegir-los al compost anterior i barrejar. Afegir llet freda i continuar remenant fins conseguir una barreja fluïda i homogènia. Escalfar el forn a 180ºC.
5. Abocar aquesta barreja en el motlle directament sobre les cireres. Coure el pastís al forn a 180ºC uns 40 minuts i deixar refredar.
FONT: Lecturas Especial Cocina. Núm. 54
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Uau! Doncs per no entusiasmar-te gaire, té una pinta deliciosa! Segur que a la feina no va durar ni mig matí ;)
A mi les clafoutis de cirera m'encanten!
Ester, diem igual que la Gemma, per no quedar-ne entusiasmada t'ha quedat de fàbula, té una pinta inmillorable... no facis aquests pastissos a la feina que no et donaran vancances!!!
mil petons bonica!
A mi m'encanta la claufotis de cireres...desde que l'he descobert que no la paro de fer!!! jejeje!! t'ha quedat genial!!!
Petunets,
Eva.
Gemma, a la feina sembla que passin gana, posis ek que posis s'ho acaben en un moment.
Parella vermella, per sort com que tanquen les vacances no me les treu ningú.
Eva, jo no crec que el repeteixi gaire, les cireres m'agraden molt però he de tastar altres pastissos i comarar-los amb aquest.
Un petó ben fort a tots i a totes
Ester
Quina pinta!!
Te la copio maca, ok??
Petons.
Publica un comentari a l'entrada