diumenge, 10 d’octubre de 2010

Brioche


Hola, després de gairebé un any i mig torno a publicar i espero tenir continuitat. No és que no hagi tingut temps de cuinar i d'experimentar,però a l'hora de publicar m'ha fet mandra, ara hi torno i espero que sigui per molt temps. Torno amb un brioche, la primera vegada que vaig fer un brioche va ser a mà, per fer el tortell de reis, i a l'endemà estava dur com la sola d'una sabata. Aquest cop he fet servir la thermomix (adquisició d'aquest estiu) i crec que el resultat és força acceptable (el faig fer ahir i avui encara és tou). Aquí us deixo una foto i l'enllaç per fer la recepta, tot i que és una de les recpetes bàsiques i tothom que tingui una thermomix l'ha de tenir.

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Benvinguda de nou! Enhorabona per l'adquisió d'aquest estiu. Quines ganes teníem de tornar-te a llegir. Un petó.

Gemma ha dit...

Bentornada de nou! Que bé que tornis a publicar receptes, je je je...
Els pans tipus brioche són els meus preferits per esmorzar i si a més els untes amb xocolata com aquest, mmm.... deliciós!

josep ha dit...

Teniem ganes de tornar-te a llegir! i la recepta que has triat per la "rentrée" : deliciosa.
Una abraçada i fins aviat