dissabte, 13 de desembre del 2008
Galets farcits amb gambes i rap
Ingredients:
- 1 l de brou de peix
- 1 porro
- Farina
- 1 culleradeta d'aiguardent
- 2 cullerades de tomàquet fregit concentrat
- 2 cullerades de mantega
- 1 dl d'oli d'oliva
- 500 g de gambes
- 12 galets grans
- 300 g de rap
- 250 g de musclus
- 3 cullerades de salsa de tomàquet
- 1 cullerada d'anet picat
- Sal i pebre
Elaboració:
1. Sofregir el porro en una cassola amb una mica d'oli i una cullerada de mantega.
Afegir el tomàquet concentrat, l'aiguardent i una cullerada de farina. Salpebrar i coure uns minuts sense deixar de remenar.
2. Fregir les gambes i passar el caps per un colador xinès, afegir el suc al brou de peix, escalfar-lo i afegir-lo al sofregit. Coure 20 minuts, triturar i passar un altre cop pel colador. Coure els musclus i el rap al vapor.
3. Barrejar les gambes, els musclus i el rap, ben picats, amb la resta de mantega, afegir la salsa de tomàquet, l'anet i la nata i deixar que espessi a foc suau uns 4 minuts. Bullir els galets, farcir-los i banyar amb la crema.
FONT: Lecturas Especial Cocina. Núm 56
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Ostres Ester, aquests galets no són grans, són gegants!!!
Jo faré uns galets farcits, ja els ensenyaré.
Ai, Ester... Aquesta sí que me l'apuntooooo!!!
Aquesta és una recepta boníssima, me l'apunto.
Salut!!!!
Nena, quins mega galets, que bons per aquests dies de taules grosses i ben parades. Un petonet.
li estàs treient molt rendiment a la lecturas d'aquest mes, trobo que hi ha un munt de receptes que fan venir salivera...jo també m'havia fixat en aquesta, t'ha quedat molt bé!!!
Publica un comentari a l'entrada