Una altra del nou llibre de la Mireia Carbó
Ingredients
- 300 g de fideus fins o gruixuts
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 carabassó petit
- 1 pastanaga
- 1 ceba petita
- 2 carxofes
- 1 gra d'all
- 2 tomàquets madurs
- 1 l d'aigua o brou de verdures suau
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
1. Netegeu les carxofes, traieu-ne les fulles externes i talleu-ne les puntes, dem anera que només us quedin els cors, que tallareu en grills fins.
2. Ratlleu els tomàquets.
3. Peleu i netejeu la resta de les verdures i talleu-les en daus ben menuts.
4. En una olla aneu escalfant l'aigua o el brou amb un pessic de sal
5. En una casola de fang o en una paella arrosssera, escalfeu un raig d'oli d'oliva generós. Saltegeu-hi les carxofes duant 2 minuts i retireu-les. Reserveu-les en un plat.
6. En el mateix oli, afegiu-hi les verdures tallades en dauets i coeu-les 1 minut.
7. Incorporeu el tomàquet i coeu-lo fins que quedi ben confitat. Com una melmelada.
8. Afegiu-hi els fideus, l'aigua, les carxofes, i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al punt.
9. Serviu-ho ràpidament. Ho podeu acamopanyar amb un all i oli.
FONT: La cuina salvavides. Mireia Carbó
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada