dissabte, 5 d’abril de 2008

Truita enrotllada especial



lngredients:

6 0us
150 g de sobrassada
40 g de nous pelades
100 g formatge cremós
8 llesques de pa de barra oli d'oliva
sal
pebre mólt (opcional)
Elaboració:
1. Es barreja la sobrassada amb el formatge. Es torren les llesques de pa untades amb olio Es trossegen les nous.
2. Es baten 2 ous i es fa una truita ben fina, estil crep, en una paella de 26 cm de diametre, seguidament se'n fa una altra d'exactament igual. Se'n fan dues més d'l ou cada una, en una paella de 22 cm. S'unta la meitat de la barreja preparada en una trui­ta grossa, s'hi escampa també la meitat de les nous, s'hi col. loca una truita petita al damunt i s'enrotlla. Es fa el mateix amb les altres dues truites. Una vegada fredes, es tallen les puntes i se'n fan 8 rodanxes
3. Es col.loquen les rodanxes damunt del pa torrat i ja estan llestes per servir. Queden molt bones una mica tèbies. Si se serveixen fredes es poden acompanyar amb unes fulles d'enciam.
FONT: Cuina i menús d'ara. Autora: Assumpta Miralpeix

2 comentaris:

Kalar ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La cuina vermella ha dit...

Ester, aquestes truites enrollables semblen boniques roses. Què t'estàs preparant per Sant Jordi?