tag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post2594996968233278994..comments2023-09-13T12:24:40.036+02:00Comments on cuinar per fer feliç: Canelons de mascarpone i dues xocolatesEsterhttp://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-72881884193630639242008-06-28T13:34:00.000+02:002008-06-28T13:34:00.000+02:00Ep, recepta fantàstica que cal apuntar!Ep, recepta fantàstica que cal apuntar!Irisibulahttps://www.blogger.com/profile/02073746405314554161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-1203362264895073532008-06-09T22:02:00.000+02:002008-06-09T22:02:00.000+02:00Quina recepta més fantàstica!Igualeta que de pasti...Quina recepta més fantàstica!<BR/><BR/>Igualeta que de pastisseria.Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-81783301333253023842008-05-22T02:36:00.000+02:002008-05-22T02:36:00.000+02:00Bufa, Ester! Això ja és de "nivellarro", eh? Han d...Bufa, Ester! Això ja és de "nivellarro", eh? Han de ser boníssimes!!!<BR/><BR/>Ja ens veurem aquesta tarda.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-4527487985564894282008-05-21T18:27:00.000+02:002008-05-21T18:27:00.000+02:00Ro! No és gens complicat, encara que s'hi goses fe...Ro! No és gens complicat, encara que s'hi goses fer-les, digues als teus convidats, què és una mica complicat. Són unes postres per lluir.<BR/>Parella vermella, de virgueria res, és molt més senzill del que sembla<BR/>Fins demà<BR/>Un petó<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-35409895703512370932008-05-20T18:49:00.000+02:002008-05-20T18:49:00.000+02:00Caram bonica! Quina virgueria que ens has cuinat! ...Caram bonica! Quina virgueria que ens has cuinat! Ummm, per lleparse'n els dits fins els colzes!<BR/>Petons!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-71866563502023151062008-05-18T22:40:00.000+02:002008-05-18T22:40:00.000+02:00Què bona pinta i què bones que deuen estar! Me l'a...Què bona pinta i què bones que deuen estar! Me l'apunto però no sé si la faré pq ho veig massa complicat. El mascarpone li deu donar un gust més bo...Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-22190693611655832882008-05-18T16:26:00.000+02:002008-05-18T16:26:00.000+02:00Totes les teves observacions correctíssimes. La di...Totes les teves observacions correctíssimes. La dificultat de fer el caneló es troba en què si vols fer-ho ràpid, la pasta està molt calenta i és una mica difícil moldejar amb calma. També és una mica difícil farcir-los, la galeta és molt fràgil, com de caramel i fa por que amb la pressió de la màniga pastissera es trenqui, però tu segur que te'n surts molt bé. Són unes postres senzilles i 'daquelles amb les que quedes d'allò més bé.<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-774406566926217248.post-20298489210897730322008-05-18T16:09:00.000+02:002008-05-18T16:09:00.000+02:00Ole, que bé que hi hagis pensat!Quina pinta més bo...Ole, que bé que hi hagis pensat!<BR/>Quina pinta més bona... i la galeta de fora ha de ser boníssima! No sembla massa complicat, tot i que el moment de donar la forma de caneló deu ser el més difícil, oi? Qüestió d'anar ràpid i segur que el tercer que fas, amb la pràctica, ja deu quedar bé... Ho provaré! A mes, la glucosa sempre la gasto per les coberutres, no l'he gasta mai per fer galetes...<BR/>Suposo que s'ha de farcir a l'últim moment abans de menjar per tal que no s'estovi el caneló, oi?<BR/>Moltes gràcies per la recept :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com